Охрид

Седиште на компанијата

Телефон: +389 46 279-400
+389 46 263-460

Адреса: Никола Карев бб, 6000 Охрид, Македонија

Софтверски решенија: sales@jongis.com

Скопје

Телефон: +389 2 3176-848

Адреса: Васил Левски 6, 1000 Скопје, Македонија

*За полесно да не пронајдете проверете ги мапите долу на страницата

Следете не на: 

За општи информации контактирајте не преку формата прикажана долу

Охрид

Скопје